Beveiliging

Op het gebied van beveiligingsinstallaties bent u bij Protect beveiligingen de Kempen aan het juiste adres. Denk hierbij onder andere aan de installatie, het onderhouden en aanpassen van inbraak-, brandmeld-, en camera-installaties. Naast het plaatsen van nieuwe beveiligingssystemen, draaien wij onze hand ook niet om voor het wijzigen en uitbreiden van bestaande installaties.

diensten afbeelding

Voordat we beginnen met de installatie van een compleet nieuw beveiligingssysteem vinden wij het belangrijk om de vraag van de klant zo compleet mogelijk te inventariseren. Bijvoorbeeld wat de reden voor aanschaf is om zodoende in alle richtingen mee te kunnen denken.

Om dit alles zo helder mogelijk inzichtelijk te maken komt Protect beveiligingen de Kempen dan ook altijd bij u langs voor een opname op locatie. Dit zodat de vraag van een klant beeldend wordt, maar ook zodat we op locatie kunnen meedenken over de mogelijkheden en oplossingen. Kortom, voordat we aan de slag gaan met de installatie zorgen wij er voor dat u volledig achter uw keuze staat!

Wederom ligt ook hier onze kwaliteitseis weer op hoog niveau. Zo buigen wij ons niet alleen over de elektrische installatie, maar ook het beveiligingsplan eromheen. Daarnaast zijn wij in staat veel van de gegevens te monitoren. Zo ontvangen wij bijvoorbeeld iedere ochtend alle meldingen in een overzicht, maar ook is er de mogelijkheid een melding van de meldkamer te ontvangen via mail of smartphone.

Onze beveiligingssystemen zijn gemakkelijk door de klant zelf te bedienen. Deze worden namelijk altijd geleverd in combinatie met een toegankelijke app. De systemen waar wij op het gebied van beveiliging voornamelijk mee werken zijn; Hertek, Satel, Panasonic, Hikvision en Advisor.

crossline

Interesse?

Is uw interesse gewekt in een van onze diensten of bent u op zoek naar advies over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen