Een betrouwbare partner voor Metaalindustrie de Kempen

Wat doe je als de machines die je gebruikt steeds groter worden en het pand waarin ze staan, wordt te klein? Precies, dan laat je een nieuw pand zetten. Dat was exact de gedachtegang van Ron van Gompel van Metaalindustrie de Kempen. Voor de E-installatie, het alarmsysteem en de brandbeveiliging schakelde hij Jan van de Ven Elektrotechniek in.

“De lijntjes waren kort want Gijs en ik zitten in dezelfde vriendengroep. Dan moet je met een héél goed verhaal komen als je een ander bedrijf de opdracht geeft. Maar dat is niet de voornaamste reden. We werken al jaren met Jan van de Ven Elektrotechniek samen en zijn daar heel erg tevreden over. In ons vorige pand deden zij het onderhoud en áls er ooit iets was, stonden ze meteen voor ons klaar. We zien hen als een betrouwbare partner.

De expertise van Jan van de Ven Elektrotechniek ligt grotendeels in de utiliteitsbouw en aangezien wij een pand van 3300 m2 gingen zetten, waren zij de aangewezen partner. Op 1 januari van dit jaar zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand op het Kempisch Bedrijvenpark; de fabriek was qua installatie helemaal klaar. Er wordt alleen nog hard gewerkt aan de kantoren, die hadden iets minder prioriteit voor ons. Blijkt dat het prima lukt met computers midden in de fabriekshal, waar Jan van de Ven Elektrotechniek een tijdelijke voorziening voor heeft aangelegd. Toch kijken we uit naar de dag dat we de kantoren in gebruik kunnen nemen; werkt wel zo rustig.

De medewerkers van Jan van de Ven Elektrotechniek denken goed mee en je kunt van hun planning op aan. Er is één aanspreekpunt, maar alle medewerkers die aan het werk zijn, weten precies waar ze het over hebben. Ik kan alleen maar positief zijn over de samenwerking. Moet ook wel, anders krijg ik op de volgende stapavond geen pilsje van Gijs.”