Elektrotechniek

Op elektronisch gebied zijn we van alle markten thuis. Geheel naar behoefte van de klant gaan wij aan de slag. Of dit nu gaat om het ontwerp van een compleet elektroplan, een (nieuwbouw)huis, kantoor of fabriek die mag worden voorzien van een elektrische installatie,  of het oplossen van een storing.

diensten afbeelding

Sinds de oprichting is Jan van de Ven Elektrotechniek uitgegroeid tot een organisatie met zo’n twintig vakkundige medewerkers. Die ieder in het bezit zijn van de benodigde technische kennis en specialismen. Of er nu van ‘niets’ ‘iets’ gemaakt dient te worden of dat er een bestaande installatie mag worden uitgebreid, hiervoor hebben wij altijd een expert in huis!

Ook het verlenen van goede service bij de klant is op dit vlak een belangrijke factor. Vandaar dat wij dan ook altijd telefonisch goed bereikbaar zijn voor onze klanten. Mocht er zich plots een probleem voordoen, dan proberen we altijd zo snel mogelijk ter plaatse te zijn.

Daarnaast maken we bij grotere projecten veelvuldig gebruik van monitoring. Deze proactieve service zorgt er voor dat we niet probleem oplossend te werk gaan, maar juist probleem voorkomend. Daarnaast bezoeken we onze klanten regelmatig en vinden het belangrijk om alles openlijk bespreekbaar te maken.

Jan van de Ven Elektrotechniek is op technisch vlak altijd up-to-date. Een ontwikkeling die sinds de afgelopen jaren in een groeispurt zit, is domotica. Oftewel, het feit dat alles wat computer gestuurd is onderling met elkaar in verbinding wordt gebracht. Natuurlijk zijn wij ook op dit gebied op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven we hierin een passend advies.

Ook duurzaamheid komt bij elektrotechniek om de hoek kijken. De integratie van led verlichting, het behalen van energiedoelstellingen, energieverbruik verminderen, duurzame energie; allemaal belangrijke factoren waar wij uw elektrische installatie optimaal op inrichten!

crossline

Interesse?

Is uw interesse gewekt in een van onze diensten of bent u op zoek naar advies over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen