Duurzame Energie

Jan van de Ven Elektrotechniek is tevens expert op het gebied van duurzame energie. Zonne-energie is de toekomst, en de toekomst begint nu. Zo kan de keuze worden gemaakt voor het plaatsen van zonnepanelen, maar ook voor het verduurzamen van verlichting of  het plaatsen van een lader voor een elektrische auto.

diensten afbeelding

Momenteel installeren we zonnepaneelsystemen van zo’n 10 tot 900 panelen. Zelf zijn we bij Jan van de Ven Elektrotechniek erg te spreken over het Solaredge systeem. Onze ervaring leert dat dit een van de betere systemen is, vandaar dat wij hier veelvuldig gebruik van maken.

Wat we vaak horen van onze klanten is dat ze naast de duurzaamheidsfactor graag een goede investering willen doen. Natuurlijk worden automatisch ook de maandelijkse kosten naar beneden gebracht en zal uw woning of bedrijfspand worden voorzien van een energiezuinig energielabel. Naast de particuliere markt zien we dat de interesse van bedrijven steeds meer gewekt wordt. Dit onder ander vanwege subsidies die hiervoor worden vrijgegeven.

Daarnaast worden er ook steeds vaker laders voor elektrische auto’s geplaatst om de (door de zonnepanelen opgewekte) elektrische energie voor dagelijks vervoer te gebruiken in plaats van met vervuilende diesel en benzinemotoren rond te rijden.

Maar hoe gaat het plaatsen van zonnepanelen nu in zijn werkt? Allereerst doen wij voorafgaand aan de afspraak onderzoek naar de woning of het bedrijfspand. Wat is de exacte ligging, maar ook wat is het jaarverbruik op energiegebied momenteel? Vervolgens wordt er een afspraak gepland om het totaal plan door te spreken. Hierbij maken wij altijd gebruik van een opname ter plaatsen. Zodat we op basis daarvan een maatwerk advies kunnen geven.

Hierna zal de installatie plaatsvinden. Nadat uw zonnepanelen gemonteerd zijn is het complete systeem te monitoren middels de bijgeleverde app. Zodra alles is aangesloten kunt u per paneel overzichtelijk de statistieken bekijken. Ook wanneer er onderhoud nodig is of de panelen gebreken vertonen zal de app dit weergeven.

crossline

Interesse?

Is uw interesse gewekt in een van onze diensten of bent u op zoek naar advies over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen